2010-05-03 15:05:34• hírek • X

Promóció és új kínálat az Anvelopenet.ro-n

Az Anvelopenet.ro Szatmárnémeti legelső autós webáruháza, amely idén tavasszal is kecsegető ajánlatokkal és akciókkal rukkol elő. Aki június 1-ig bármely autógumiból négy darabot vásárol, az egy Car Cover típusú külső autóhuzatot kap ajándékba.

Az Anvelopenet.ro nyári autógumik széles választékában várja idén is vásárlóit. A budget kategóriától egész a prémiumig, minden méretben kaphatók nyári autógumik elérhető áron. Az autós webáruház április elején promóciót indított, amelyet a nagy sikerre való tekintettel meghosszabbítottak a következő hónap elejéig. Aki június 1-ig bármely autógumiból négy darabot vásárol, az egy nagyon jó minőségű, Car Cover típusú külső autóhuzatot kap ajándékba, melynek piaci értéke 250 lej. A vásárló különböző méretek közül választhat autójához megfelelő huzatot.

Az Anvelopenet.ro nem csak kedvezményes akciókkal rukkol elő, hanem április közepétől bővítette is kínálatát. Az eddigi Yokohama, Dunlop és Goodyear prémium autógumimárkák mellett, előrukkoltak az olasz Pirelli márkával is. A Pirelli Tyre forgalmát tekintve az ötödik legnagyobb szereplő a globális gumiabroncs-piacon, jövedelmezőségi szintje az egyik legmagasabb az iparágban, mindemellett pedig vezető szerepet vívott ki magának a személyautó- ás motorkerékpár üzletágakban. A Pirelli gumiabroncsok ma a minőség, az érzelem és a maximális teljesítmény szinonimái; nem csak a luxusautók kedvelői, hanem a sportautók rajongói is kedvükre választhatnak a Pirelli márka széles kínálatából.



Promóciók és új kínálatok az Anvelopenet.ro webáruházban


 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: